it’s my life it’s now or never

Juhtus see, millest ma ei arvanud, et see kunagi (enam) juhtub – ostsin endale s2rgikese s2deleva kirjaga “beautiful”. Sest, noh, vaja oli sellise l6ikega s2rgikest ja ilma kirjata polnud saada. Aga alles siis, kui ma oleksin 22repealt ostnud Harry Potterin pildiga saunalina, sain ma l6plikult aru, mida t2hendab, et eesm2rk pyhitseb abin6u. T2pit2hed tulevad teine … Loe edasi “it’s my life it’s now or never”

Juhtus see, millest ma ei arvanud, et see kunagi (enam) juhtub – ostsin endale s2rgikese s2deleva kirjaga “beautiful”. Sest, noh, vaja oli sellise l6ikega s2rgikest ja ilma kirjata polnud saada. Aga alles siis, kui ma oleksin 22repealt ostnud Harry Potterin pildiga saunalina, sain ma l6plikult aru, mida t2hendab, et eesm2rk pyhitseb abin6u.

T2pit2hed tulevad teine kord.

Saunalina leidsin l6puks ikkagi normaalse.

3 kommentaari “it’s my life it’s now or never”

  1. Roger! Ma tegin eile arkis eksami ära ja olen lubadega :) Nüüd tuleb aint veel auto juurde osta.

  2. Hurraa, Tipp, palju õnne! Nüüd teeme klubi… ostad endale ka pisikese naisteauto ja siis hakkame õhtut kanalis võidu kimama.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: