keelatud ei ole ju loota et ükskord saan su endale

Üks minu hullematest salakirgedest briti tüdrukuteraamatute ja Terminaatori ballaadide kõrval on edetabelite koostamine. Ma tean, et sellest on mingi film ka, kuidas üks mees teeb palju edetabeleid ja mis siis saab, aga ma ei ole seda näinud. Kui ma aega saan, siis ma vaatan. Edetabel filmidest, mida ma pole nänud, aga kavatsen vaadata, kui aega … Loe edasi “keelatud ei ole ju loota et ükskord saan su endale”

Üks minu hullematest salakirgedest briti tüdrukuteraamatute ja Terminaatori ballaadide kõrval on edetabelite koostamine. Ma tean, et sellest on mingi film ka, kuidas üks mees teeb palju edetabeleid ja mis siis saab, aga ma ei ole seda näinud. Kui ma aega saan, siis ma vaatan.

Edetabel filmidest, mida ma pole nänud, aga kavatsen vaadata, kui aega saan:

1. Printsessi päevikud
2. Elu edetabelid
3. Kapten Corelli mandoliin
4. Shrek II
5. Pulp Fiction

Siia pole ma oma edetabeleid nii väga palju kirjutanud, sest edetabelite päris oma koht on Madli juures. Sinna ma neid salamisi peidan aegajalt. Täna panin kirja hommikust peale meeles mõlkunud lapsepõlvesuvelõhnade top5, järge ootavad Euroopa linnade edetabel ja ilusaimate Eestimaast rääkivate laulude top midagi (mul on neli olemas, aga top4 kõlab jamalt, peab veel mõtlema). Stay tuned.

4 kommentaari “keelatud ei ole ju loota et ükskord saan su endale”

  1. Mm. Üks teine mu salakirgedest ehk annab vihje? Ehkki “Princess Diaries” on ameerika tüdrukuteraamat, mitte briti. Ikkagi.

  2. muarust on Nick Hornby “High Fidelity” raamat mõnevõrra parem (ja põhjalikum) kui samanimeline film oli (ma muide vaatasin kõigepealt filmi ja siis aasta hiljem lugesin ka eestikeelse raamatu läbi).

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: