look at me now will i ever learn

Tegelikult on mu puhkus läbi. Kui see nädal koolitust Budapestis juhtub tulema mõnus tššillimine Kesk-Euroopas (soojad pimedad ööd, vein, hea seltskond), siis see on juba mingi boonus. Ma ainult ei tea, et ma oleks teinud midagi, et sellist boonust välja teenida, nii et parem on mitte loota.

Enamus pesu on veel pesemata, kuivamata või vähemalt triikimata. Kohver muidugi pakkimata. Kõht valutab vanaema imeheast maasikatoormoosist (sõin terve liitri, sest pole sel suvel üldse veel maasikaid saanud ja maasikaaeg on vist läbi). Anton arvab ilmselt, et olen ikka veel kusagil Poolas, sest ma pole saatnud talle maili, mille lubasin kohe koju jõudes saata. Lennuk läheb hommikul jumalavallatult vara (kes üleüldse viitsib kell kuus kakskümmend viis lennukit juhtida?). Ma vist peaks liigutama hakkama:P

2 kommentaari “look at me now will i ever learn”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: