look at me now will i ever learn

Tegelikult on mu puhkus läbi. Kui see nädal koolitust Budapestis juhtub tulema mõnus tššillimine Kesk-Euroopas (soojad pimedad ööd, vein, hea seltskond), siis see on juba mingi boonus. Ma ainult ei tea, et ma oleks teinud midagi, et sellist boonust välja teenida, nii et parem on mitte loota.

Enamus pesu on veel pesemata, kuivamata või vähemalt triikimata. Kohver muidugi pakkimata. Kõht valutab vanaema imeheast maasikatoormoosist (sõin terve liitri, sest pole sel suvel üldse veel maasikaid saanud ja maasikaaeg on vist läbi). Anton arvab ilmselt, et olen ikka veel kusagil Poolas, sest ma pole saatnud talle maili, mille lubasin kohe koju jõudes saata. Lennuk läheb hommikul jumalavallatult vara (kes üleüldse viitsib kell kuus kakskümmend viis lennukit juhtida?). Ma vist peaks liigutama hakkama:P

Advertisements

2 kommentaari to “look at me now will i ever learn”

  1. helen Says:

    mmm, budapest. olen kadedusest sinine.

  2. Raivo Says:

    Mõned härrad on Budapestis 03.08-11.08. Mis?

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: