what you feel is what you are and what you are is beautiful

Kõik muu, mis juhtus, pani Garf juba nii osavalt ja kokkuvõtlikult kirja, et mul ei olegi siin enam suurt midagi lisada. Ainult et mulle meeldis Fork rohkem kui Rajaton ja meie tohtisime erinevalt meeskoorist juba neljapäeva hommikul jooma hakata:) Borodin ühendkooride esituses galakontserdil suutis täitsa konkureerida bussis, laevas, koolimajas ja hostelis peetud alternatiivkontsertidega. Nii et … Loe edasi “what you feel is what you are and what you are is beautiful”

Kõik muu, mis juhtus, pani Garf juba nii osavalt ja kokkuvõtlikult kirja, et mul ei olegi siin enam suurt midagi lisada. Ainult et mulle meeldis Fork rohkem kui Rajaton ja meie tohtisime erinevalt meeskoorist juba neljapäeva hommikul jooma hakata:)

Borodin ühendkooride esituses galakontserdil suutis täitsa konkureerida bussis, laevas, koolimajas ja hostelis peetud alternatiivkontsertidega. Nii et mul on tunne, et meie dirigent tegi meile veidi liiga, kui ta äsja koori listi saadetud kirjas vihjas, et pidu olevat olnud rohkem kui laulu. Täpselt ühepalju oli!

Ja maikuus Soome minna pole mul plaanis (muu tulevik on mul jah Garfiga ühine), aga see-eest ma NII lähen sel laupäeval Stockholmi Queeni kuulama!

“On sul ikka elu,” öeldi mulle just. Eks ta ole. Ainult et töö on mul kõik täiega tegemata.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: