i was born to make you happy

Ma ei ole tükk aega ühegi tobeda testi tulemust siia üles pannud, sest enamasti ma vihkan oma testitulemusi. Ikka läheb nii, et teised on šokolaad, aga mina õlu, teised saavad olla mRNA, aga mina pean olema tärklis, ja kõik peale minu on grammar godid. Aga see tänane istub mulle täitsa hästi:


What Famous Leader Are You?

Noh, et ükskord ometi ma tunnen end ära selles jutus, mis mu kohta räägitakse.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: