joo see tee sidruniga joo

Piraaja väidab, et blogijad ei käi teatris (või kui käivad, siis ei räägi sellest), ja tõestab seda sellise päringuga. Mina tegin natuke teistsuguse päringu ja sain, noh, natuke teistsuguse tulemuse:) Tühja sellest teatrist kui niisugusest, aga ma leian viimasel ajal tihti, et eestlased võiksid Google’isse (ja teistesse otsingumootoritesse) suhtuda veidi suuremate reservatsioonidega kui nad seda … Loe edasi “joo see tee sidruniga joo”

Piraaja väidab, et blogijad ei käi teatris (või kui käivad, siis ei räägi sellest), ja tõestab seda sellise päringuga. Mina tegin natuke teistsuguse päringu ja sain, noh, natuke teistsuguse tulemuse:) Tühja sellest teatrist kui niisugusest, aga ma leian viimasel ajal tihti, et eestlased võiksid Google’isse (ja teistesse otsingumootoritesse) suhtuda veidi suuremate reservatsioonidega kui nad seda tihtipeale teevad. Keele eripära tõttu.

Muidugi, meil on Yammy, otsingumootor, mis käänab – aga see pole jälle muus osas nii nutikas kui Google…

Muide, mis puutub teatrisse, siis seal ma käisin küll ükspäev – “Et keegi mind valvaks”. Aga ma ei räägi sellest;) (ja muide, kas keegi teab, kas “Aida” pileteid on veel võimalik saada?)

5 kommentaari “joo see tee sidruniga joo”

  1. No oleks ma varem teadnud… aga ma ei mõtle ju kunagi varem kui kõige viimasel minutil või natuke hiljem:)

    Aga ma sain ka pileti, kuigi oluliselt kallima.

  2. Sest blogijad ei käi teatris ja kui käivad, siis ei räägi sellest:P

    Tegelikult ei räägi sellepärast, et ei oska. Noh, mulle meeldis väga. Lugu meeldis, näitlejad meeldisid, lavakujundus meeldis, mängukoht meeldis jne. Hea tunne jäi sisse sellest etendusest. Rohkem ei oskagi nagu midagi öelda. Mis sellest siis seletada…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: