kõnnin mööda sust nii kui poleks sind tundnudki

Ma tahaks maha minna, palun. Alates sellest hetkest, kui ma uuele opsüsteemile üle läksin, olen ma, tundub, vahetpidamata mingeid asju installinud, upgrade’inud ja mida kõike veel. Lõppu ei paista, sest iga uus asi toob kaasa mõne vana mittetöötamise. Nüüd on mul uus MT, äge küll, aga sellest kommentaarimajandusest ei suuda ma end läbi närida:( no … Loe edasi “kõnnin mööda sust nii kui poleks sind tundnudki”

Ma tahaks maha minna, palun.

Alates sellest hetkest, kui ma uuele opsüsteemile üle läksin, olen ma, tundub, vahetpidamata mingeid asju installinud, upgrade’inud ja mida kõike veel. Lõppu ei paista, sest iga uus asi toob kaasa mõne vana mittetöötamise. Nüüd on mul uus MT, äge küll, aga sellest kommentaarimajandusest ei suuda ma end läbi närida:( no MIDA ma pean tegema, et ma ei peaks iga viimast kui kommentaari käsitsi aktsepteerima? (TypeKey accoundi tegin juba.)

Tegelikult teil ei oleks vaja teada, et ma oma arvutiprobleemidega ise toime ei tule, eks. Aga elu blogosfääris on selline – me kõik teame liiga palju üksteise suhtetragöödiatest ja tehnoloogilistest platvormidest. Ärge lugege, kui ei meeldi. Ja ärge kommenteerige, kui te ei kannata oma kommentaari lugemisega oodata, kuni ma koolist tagasi jõuan:P

4 kommentaari “kõnnin mööda sust nii kui poleks sind tundnudki”

  1. vihjeks:

    weblog config lehel linnuke ära selliselt asjalt: Enable Unregistered Comment Moderation.

    Siis peaks kommenteerimine töötama, ilma et peaksid neid aksepteerima.

  2. See linnuke on ära. “Accept Comments from Unregistered Visitors” linnuke on peal. “Require Name and Email Address Information” on ka peal ja “Accept Comments from Registered Visitors” olen proovinud nii üht- kui teistpidi, praegu on ära.

    Aga ei tööta:(

  3. Minul vist hakkas funkama, kui ma sealt neid linnukesi kõik ära nokkisin ja siis midagi peale panin. Kirjuta, kui tahad, et mis mul täpselt on ja mis off on.

  4. proovi peale iga linnukese ära võtmist ja panemist tervet seda blogimajandust rebuildida ka, kui sa seda muidugi ei teinud juba.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: