meie vahel seisavad saatus ja töö

Rumal lugu on see, et lollakad arvutiprobleemid varjutavad kõik toreda, mis muidu mu päevades juhtub. Tegelikult tahaksin ma hoopis jutustada pikki liigutavaid lugusid sellest, kuidas ma * käisin keset päist päeva Politseipargis Jensi reklaamitud purskkaevu vaatamas. See oli vahva. (Mulle meeldivad purskkaevud üldse üle mõistuse suurel määral. Näiteks Budapestis on palju lahedaid purskkaeve, nende nimel … Loe edasi “meie vahel seisavad saatus ja töö”

Rumal lugu on see, et lollakad arvutiprobleemid varjutavad kõik toreda, mis muidu mu päevades juhtub. Tegelikult tahaksin ma hoopis jutustada pikki liigutavaid lugusid sellest, kuidas ma

* käisin keset päist päeva Politseipargis Jensi reklaamitud purskkaevu vaatamas. See oli vahva. (Mulle meeldivad purskkaevud üldse üle mõistuse suurel määral. Näiteks Budapestis on palju lahedaid purskkaeve, nende nimel võiks ma seal linnas lausa elada. Ja Zagrebis otse meie firma Horvaatia kontori ees on ka väga edev purskkaev igasuguste mõnusate eriefektidega, mille kohta sealsed kolleegid küll väidavad, et need olevat dirty.) Park oli muidu ka väga… park. Igasuguste pargilike asjadega nagu laste mänguväljak, koerte jalutusväljak, kehalise kasvatuse tundi pidavad gümnaasiumitüdrukud, purskkaevus end märjaks tegevad algkoolipoisid, kastanid. Ma hoidusin kastanimune korjamast, sest see oleks olnud nii kohutavalt meinstriim, aga

* ostsin endale Kastani-nimelisi komme Viru keskuse Kalevi kommipoest, kus on maailmakõigeägedam müüja. Teda lihtsalt ei saa kirjeldada, teda peab nägema. Ma arvan, et ma hakkan lähemal ajal üsna palju kommi sööma:P

* käisin psühholoogia loengukursuse raames videotreeningul, mis oli igav, sest ma olin seda grupitööd varem teinud, mis meile anti; seetõttu hoidusin liidrirolli võtmast ja ei vaielnud ka kuigi pikalt vene poistega selle üle, kas magnetkompassist on Kuul midagi kasu või ei, olin lihtsalt üsna vait. Hiljem asja videost vaadates avastasin, et ma olen täitsa armas, kui ma suu kinni hoian või väga vaikselt räägin. Ma vist hakkan seda omadust endas kultiveerima nüüd.

4 kommentaari “meie vahel seisavad saatus ja töö”

  1. “Ma hoidusin kastanimune korjamast, sest see oleks olnud nii kohutavalt meinstriim, aga…”

    suhteliselt keeruline võib elu olla, kui pidevalt mõelda oma teod selles plaanis läbi, kas see nüüd on meinstriim, trendikas või kuul. no palun! kui inimene tahab kastanimune korjata, siis võiks tal selleks julgust olla, mitte et ta HOIDUB sellest hirmus olla meinstriim. inimesed, kes sind selliste väikeste tegude pärast meinstriimiks või nõmedaks peavad, pole niikuinii väärt, et nende poolehoidu püüda. ja inimesi, kes sind ennast sinu enda pärast hindavad, ei koti mingid meinstriim munad.

  2. oh, marikene.

    kui ma oleksin tahtnud kastanimune korjata, küllap ma siis oleksingi korjanud. või kui mul oleks neid tarvis olnud. vms. aga ma ei hooli kastanimunadest as such suuremat. neid võiks korjata, et olla lahe ja originaalne. aga mingi meinstriim-tegevusega seda eesmärki just ei saavuta. seega jäi korjamata.

  3. Mismoodi “ära kirjuta”? Esiteks ma kirjutan siia täpselt seda, mida ise tahan;) teiseks, see on täpselt see, mida ma tegin, hoidusin. Hoidusin tegemast asja, mida ma tegelikult teha ei tahtnud, aga siiski äärepealt oleks teinud.

    valisin väljendusviisi “hoidusin korjamast” viisi “oleks äärepealt korjanud, aga mõtlesin ümber” asemel, sest tunne oli just nimelt niisugune. kui keegi sellest välja loeb, et mul on raske elu… noh, las siis olla, ega ta mul kerge ei ole kah:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: