all the love inside me has been sleeping

Ma olengi vahelduse mõttes teinud asju, mida ma lubasin teha. Lugenud Silver Ükssilmast (jah, järge ka. Admiral oli nii nunnu, eksju?) ja kudunud (salli, sest ma pole veel leidnud kusagilt ühtegi kampsunit, mida ma suudaks kududa JA tahaks pärast selga ka panna. See-eest sall läheb kiiresti, 60 cm on juba valmis. Ta tuleb oranžži-hallikirju, et sobida mu jope, helkuri, telefoni ja botastega. Ja siis ma vist koon sinna juurde kindad ka, ehkki seda pöidlavärki ma natuke pelgan.) ja ma käisin isegi Naislaulu seltsi aastapäevakontserdil (see ei olnudki nii halb kontsert, aga ta oleks mulle rohkem meeldinud, kui sinnaminek poleks olnud kohustuslik).

Kudumine ja koorilaul, ma olen teile ju kogu aeg rääkinud, et muud mu elus suurt ei ole. Aga järgmisel nädalavahetusel läheme me kümnenda klassiga koos matkale, ma ootan seda põnevusega, aga natuke kardan ka.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: