why we had to each be lonely

Mingid väiksed asjad on ju tegelikult olemas, mis rõõmu teevad.

Kena teretuttav noormees, kes oma tere suudab alati tõeliselt südantsoojendaval moel öelda, sellise siira naeratusega. Naljakad sõnad ja väljendid, mida inimesed kasutavad. (“Ära karju mu peale, ma olen olnud hea nagu kodujänes,” ütles töökaaslane mulle täna. Naersin pisarateni. Või siis pisarate kiuste. Ei karjunud rohkem.) Kuivad kollased lehed tänavaäärtes kuhjas (nende sees võiks jalgadega sahistada). See, kui uue laulu õppimisel esimest korda kõik häälerühmad koos laulavad ja tuleb välja, et ongi ilus laul, mitte mingi niisama, nagu oma partiid õppides tundus. ŠŠokolaadimuffin, mida kiirel päeval lõunasöögi asemel käigu pealt süüa saab. Linnuke, mille saab panna tasklistis tehtud töö nime ette. See, et seminaril anti oranžž pastakas, tõeliselt ilusat värvi oranžž. Soe õhk, mida auto ventilatsioon puhub, kui käed külmetavad ja väljas vihma sajab. Õige laul raadiost õigel hetkel.

Aga ikkagi on kõik nii hall.

5 kommentaari “why we had to each be lonely”

  1. Kus tegijaid, seal nägijaid. Mitte et mina muidugi oleks näinud.

    Samas seda muffini asja ma tean. Ma küll tavaliselt teen seda vaarikamuffiniga, aga mõte jääb siiski samaks.

  2. Ei ole hall, vaata milline vahva päikesekiir praegu pilve vahelt välja puges. Kahjuks paistab ta mulle ekraanile, aga sügisesel päikesel see hea omadus, et isegi kui paistab vales kohas, on ta iseenesest hea asi. Solaariumis on neid kiiri muidugi veel rohkem, aga see on limiteeritud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: