aga hing ei kuulanud emandat tahtis endale keha ja keed

Ega ma ise ka alati mingi spontaansuse etalon pole, aga ikkagi on nõme, et kui mul tuleb reede hommikul kell üksteist idee minna õhtul kell kuus autoga Põhja-Rootsi halloweenipeole, siis ei leia ma päeva jooksul kedagi, kes oleks nõus kaasa tulema. Üksi on kah jama 2*900 km sõita… Laevani on veel kolm tundi. Anyone?

Ega ma ise ka alati mingi spontaansuse etalon pole, aga ikkagi on nõme, et kui mul tuleb reede hommikul kell üksteist idee minna õhtul kell kuus autoga Põhja-Rootsi halloweenipeole, siis ei leia ma päeva jooksul kedagi, kes oleks nõus kaasa tulema. Üksi on kah jama 2*900 km sõita…

Laevani on veel kolm tundi. Anyone?

3 kommentaari “aga hing ei kuulanud emandat tahtis endale keha ja keed”

 1. Tead, Kaarel, me olime Kittyga valmis kihla vedama, et peale kella kuut hakkab laekuma kommentaare stiilis “oh, oleks ma varem lugenud, ma oleks KINDLASTI tulnud”…

  Aga mul on sulle hea uudis – laev läheb alles kell kaheksa ;P

 2. =D

  Eks ta nii vist tavaliselt ole jah. Kuid ega ma enne kuut seda lugeda ei jõudnud ka. Käisin päeval Tartus, siis oli väike deit ka veel ja lugema jõudsingi seda alles peale kella kuut. =)

  Ja uudis, laev läheb kell kaheksa ei ole ka hetkel eriti abistav. Ise olen Rakvere inimene ja kell on 19.25. Niiet… sad, sad. =)

  Kuid usu või ei =) Halloweeni peol pole ma ammu käind ja rootsis ka mitte. =) Võiks ju?!

  Kostüümi poleks ka ju =(

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: