meie eitus meie jaatus liugleb tuules nagu leht

Euromüntide kavanditest meeldib mulle kõige rohkem “linnutee”. Ilusad ja kuidagi väga eestilikud motiivid mu meelest – seejuures eestilikud ilma rukkilille, leopardide, laulukaare ja Pika Hermannita. Südamlik. “hara 2” on muidugi väga intrigeeriv:) “eesti keel” on ka huvitav, aga miks seal see EW-larakas peab peal olema? Pealegi suudan ma ühe- ja kaheeurostelt järjekindlalt välja lugeda sõna … Loe edasi “meie eitus meie jaatus liugleb tuules nagu leht”

Euromüntide kavanditest meeldib mulle kõige rohkem “linnutee”. Ilusad ja kuidagi väga eestilikud motiivid mu meelest – seejuures eestilikud ilma rukkilille, leopardide, laulukaare ja Pika Hermannita. Südamlik.

“hara 2” on muidugi väga intrigeeriv:) “eesti keel” on ka huvitav, aga miks seal see EW-larakas peab peal olema? Pealegi suudan ma ühe- ja kaheeurostelt järjekindlalt välja lugeda sõna “tütarisa”, no kuulge.

edit: no lähemalt vaadates on sel linnuteel ikka liiga palju suitsupääsukesi:P aga ikkagi.

6 kommentaari “meie eitus meie jaatus liugleb tuules nagu leht”

  1. Aga “eesti keele” versioonis on keskel suurelt sõna “ema”, aga “isa” ei ole kusagil! On ainult “mees”. Või olen ma pime?

  2. “tütarisa” ma seal ise ei näinud, aga sinu tekstist lugesin esimese hooga “türaisa”. nojah, ma ei tea, parem vist ikkagi suitsupääsukesed.

  3. mrl, see “tütarisa” peab vist ikkagi ju olema “tütar” ja “isa”, nii et oled jah pime:)

  4. Kas pole kuidagi südantsoojendav, et kümnel kavandil kahest on kujutatud laulukaart?

  5. Mulle neist kavandistest ainukesena jätab raha mulje see tomson5791.

    Et noh, olgu tal siis pääsuke ja laulukaar, aga vähemalt on raha moodi. Ülejäänud on küll vähe kahtlased ;)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: