Jee. Ma sain endale parmupilli.

Jee. Ma sain endale parmupilli. Sünnipäevakingiks (jah, ma tean, et mu sünnipäev on tegelt alles homme). Nüüd ma tunnen, et ma võin rahulikult ELi minna. Mitte et enne poleks tundnud, aga parmupilliga on selline kindlam tunne – kultuuri kestmajäämine & stuff. Te teate küll.

Jee. Ma sain endale parmupilli. Sünnipäevakingiks (jah, ma tean, et mu sünnipäev on tegelt alles homme). Nüüd ma tunnen, et ma võin rahulikult ELi minna. Mitte et enne poleks tundnud, aga parmupilliga on selline kindlam tunne – kultuuri kestmajäämine & stuff. Te teate küll.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s