Arvasin, et vaatan telekast reaalajas,

Arvasin, et vaatan telekast reaalajas, kuidas eurohääletus läheb. Aga läks nii igavalt ootuspäraselt, et ma vaatasin hoopis Green Card’i. See tekitas selliseid mõtteid ja küsimusi: * miks peetakse Gerard Depardieud ilusaks meheks (või oli see nüüd lahedaks või seksikaks vms)? * kas mõnda filmi ei annaks vahelduse mõttes teha ilma selle igavese valetamiseta? Kogu aeg … Loe edasi “Arvasin, et vaatan telekast reaalajas,”

Arvasin, et vaatan telekast reaalajas, kuidas eurohääletus läheb. Aga läks nii igavalt ootuspäraselt, et ma vaatasin hoopis Green Card’i. See tekitas selliseid mõtteid ja küsimusi:
* miks peetakse Gerard Depardieud ilusaks meheks (või oli see nüüd lahedaks või seksikaks vms)?
* kas mõnda filmi ei annaks vahelduse mõttes teha ilma selle igavese valetamiseta? Kogu aeg ma satun vaatama filme, mille põhiteema on see, et keegi valetab ohjeldamatult ja mässib end selle käigus jubedalt sisse ja lõpuks ilmneb, et oleks algusest peale pidanud tõtt rääkima. Reaalses elus jääks sellised tegelased juba esimese kolme tunni jooksul vahele. Need filmid on tüütud ja muuhulgas ka piinlikud vaadata.
* andke andeks, aga mina küll ei tea oma abikaasa pikkust, kaalu ja hambaharja värvi. Ja ma vean kihla, et tema ei tea, mis näokreemi ma kasutan. Immigratsiooniametnike silmis oleks me jubedad petturid.

One thought on “Arvasin, et vaatan telekast reaalajas,”

  1. Viimase punktiga olen täiesti nõus. See on ju täiesti ebanormaalne, et abikaasad peavad teadma teineteise hambapastade värvi ja jalakreemi nimetust.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s