see on lihtne see polegi töö lihtsalt luuletan läbi öö

Kopparbergsi mustikasiider näeb välja nagu viin aknooliga ja maitseb… ma tahaks öelda, et maitseb samamoodi, aga ma ei ole ju kunagi viina aknooliga maitsnud ja ega tegelikult näinud ka ei ole. Maitseb kirjeldamatult jäle. Täheldada võib sisu ja vormi ühtsust. Käisin gümnaasiumi alustamise kümnenda aastapäeva eelõhtu tähistamise tähe all klassivendadega kõrtsis. Meeleolu oli väsinud ja … Loe edasi “see on lihtne see polegi töö lihtsalt luuletan läbi öö”

Kopparbergsi mustikasiider näeb välja nagu viin aknooliga ja maitseb… ma tahaks öelda, et maitseb samamoodi, aga ma ei ole ju kunagi viina aknooliga maitsnud ja ega tegelikult näinud ka ei ole. Maitseb kirjeldamatult jäle. Täheldada võib sisu ja vormi ühtsust.

Käisin gümnaasiumi alustamise kümnenda aastapäeva eelõhtu tähistamise tähe all klassivendadega kõrtsis. Meeleolu oli väsinud ja nukravõitu, vestluses oli pikemaid pause kui kunagi varem… Samas, on siis kolmekümne esimese augusti õhtul kunagi mingit erilist rõõmupidu peetud? Bioloogiline kell, kommenteeris Uku. Miski su sees lihtsalt teab, et homme hakkab jälle pihta.

Hakkabki. Päeva poole lähen dekanaati ja katsun kusagilt oma magistrandi tegevuskava välja kaevata. Magistritöö jaoks juhendaja tuleb ka hankida ja see on katsumus, sest ma tean, kes oleks kõige parem, aga ma ei julge teda paluda. Võibolla peaks lilled viima. Õpetajale ikka viiakse esimesel septembril.

One thought on “see on lihtne see polegi töö lihtsalt luuletan läbi öö”

  1. Samas Koppabergsi teised siidrid (õun, pirn, õun-jõhvikas) on minu maitse jaoks parimad, mida meie kaubandusvõrgust saada.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: