kõik hurmav hell me hinge poeb meid kutsub kaunis öö

Öösel kell kaks otsustasin ma kindlalt, et ma pean oma salakirgede nimekirja täiendama Rosamunde Pilcheri raamatutega. Tõepoolest, naistekaid à la Bridget Jones (kolmekümnene luusernaine otsib meest ja mingil imelikul põhjusel lõpuks leiab ka, aga satub selle käigus võimatult piinlikesse situatsioonidesse) ma jälestan, naistekatest à la Kristiina Lauritsatütar olen ma välja kasvanud (ilmselt kasvan ma mõnekümne aasta pärast neisse sisse tagasi muidugi) ja enamus ülejäänud naistekatest jätab mu külmaks, aga Rosamunde Pilcher suudab kirjutada nii, et… ma tahaks seal olla. Enamasti Cornwallis, seal juhtub kõige olulisemaid asju ta lugudes, aga ka Šotimaal, Londonis, Floridas… Mitte neis sündmustikes, enamasti ka mitte nende inimeste juures, kellest ta kirjutab, aga just neis kohtades.

Mitte ükski teine kirjanik ei oska minuga seda teha. Palju muud nad teevad, aga seda mitte.

Ja millal, palun, leiaks ma natuke aega, et ŠŠotimaale minna nüüd?

Advertisements

4 kommentaari to “kõik hurmav hell me hinge poeb meid kutsub kaunis öö”

 1. Kristi Says:

  Mulle meeldivad need ka.

  Väga.

  ^.^

 2. Terje Says:

  Alusta Merikarbikorjajatest – või millest sa alustasidki?

 3. Kristi Says:

  “Kojutulek” ;)

 4. kitty Says:

  ma ei tea üldse neid pealkirju, aga ma alustasin kunagi vist tõepoolest merikarbiotsijatest ja viimati oli “Suve lõpp” ja seal vahepeal kõik muud. mis vahet seal on, peaasi, et mõnus on:)

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: