ära kujuta ette

Eriti alatu, ma avastasin praegu, et energiajoogimaitselise longero reklaamid on ära keelatud:( Need jänesega, teate – “noh, jänes, pesu jääb kitsaks?” Jah, see juhtus juba juulikuus, aga ma olin siis ju nädalate kaupa Eestist ära…

Aga need olid kõige paremad reklaamid, mida ma üldse kunagi näinud olen! Okei, tegelikult 1993. aastal MTVs oli üks Coca-Cola reklaam ka, mis oli jube hea – aga cocat ei ole ma kunagi joonud, aga jänesega longerot joon küll. Kindlasti sellepärast, et reklaamis oli kuulus näitleja ja see mõjutas mind kohutavalt:P (Vabandage, aga kes see Dan Põldroos üldse on sihuke? mina, televõhik, arvasin, et see oli Emil Rutiku seal…)

Nii et siis tüng ärakeelajatele, eks ole. Aga kas kellelgi koopiaid ei ole neist klippidest? Ma jõudsin ainult ühe korra vaadata…

Ootamatu õppelaenuga toimetulekuks on laekunud metsik hulk häid ideid, neist ekstreemseim vast Eleni pakutud “plastiline operatsioon ühe rinna suurendamiseks, kuna kahe jaoks ei jätku”:P

Advertisements

2 kommentaari to “ära kujuta ette”

  1. keelekõrv Says:

    http://www.alecoq.ee/ginenergy/

    tervelt 6 klippi!

  2. täri Says:

    juba ainuyksi energiajoogi hais on rõve. ja mõned inimesed joovad seda! ja mõned inimesed joovad seda viinaga!!! mis tegelikult toimub, on aga see, et see vastiku energiajoogihaisuga longero ongi üksnes haisuga longero. kes ei usu, lugegu koostisosi. sildi pealt. jooge edasi oma vastikut haisu.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: