ära kujuta ette

Eriti alatu, ma avastasin praegu, et energiajoogimaitselise longero reklaamid on ära keelatud:( Need jänesega, teate – “noh, jänes, pesu jääb kitsaks?” Jah, see juhtus juba juulikuus, aga ma olin siis ju nädalate kaupa Eestist ära… Aga need olid kõige paremad reklaamid, mida ma üldse kunagi näinud olen! Okei, tegelikult 1993. aastal MTVs oli üks Coca-Cola … Loe edasi “ära kujuta ette”

Eriti alatu, ma avastasin praegu, et energiajoogimaitselise longero reklaamid on ära keelatud:( Need jänesega, teate – “noh, jänes, pesu jääb kitsaks?” Jah, see juhtus juba juulikuus, aga ma olin siis ju nädalate kaupa Eestist ära…

Aga need olid kõige paremad reklaamid, mida ma üldse kunagi näinud olen! Okei, tegelikult 1993. aastal MTVs oli üks Coca-Cola reklaam ka, mis oli jube hea – aga cocat ei ole ma kunagi joonud, aga jänesega longerot joon küll. Kindlasti sellepärast, et reklaamis oli kuulus näitleja ja see mõjutas mind kohutavalt:P (Vabandage, aga kes see Dan Põldroos üldse on sihuke? mina, televõhik, arvasin, et see oli Emil Rutiku seal…)

Nii et siis tüng ärakeelajatele, eks ole. Aga kas kellelgi koopiaid ei ole neist klippidest? Ma jõudsin ainult ühe korra vaadata…

Ootamatu õppelaenuga toimetulekuks on laekunud metsik hulk häid ideid, neist ekstreemseim vast Eleni pakutud “plastiline operatsioon ühe rinna suurendamiseks, kuna kahe jaoks ei jätku”:P

2 kommentaari “ära kujuta ette”

  1. juba ainuyksi energiajoogi hais on rõve. ja mõned inimesed joovad seda! ja mõned inimesed joovad seda viinaga!!! mis tegelikult toimub, on aga see, et see vastiku energiajoogihaisuga longero ongi üksnes haisuga longero. kes ei usu, lugegu koostisosi. sildi pealt. jooge edasi oma vastikut haisu.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: