pärast teen siis nendest asju et ka teistel oleks hea

Schluss ütleb oma fotobloogiga ära suure osa sellest, mida mina juba vähemalt aasta aega olen tahtnud öelda, ei, meeleheites karjuda. Ainult et Schluss teeb seda märksa elegantsemal viisil, kui mina oleksin suutnud. Sest mina oleksin karjuma hakanud:P

Schluss ütleb oma fotobloogiga ära suure osa sellest, mida mina juba vähemalt aasta aega olen tahtnud öelda, ei, meeleheites karjuda. Ainult et Schluss teeb seda märksa elegantsemal viisil, kui mina oleksin suutnud. Sest mina oleksin karjuma hakanud:P

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: