hallid päevad hinge unistustest augud jäävad

Ma pidin täna hommikupoole tööasjus Tartusse sõitma, aga pärast Ardut pöörasin tagasi, nii õudne oli. Nüüd tunnen end jubeda simulandina, sest ei Tallinnas ega Tartus usu keegi, et maantee peal oli nähtavus alla 100 meetri ja sõita ei saanud kiiremini kui kuuekümnega… Ja mul on hommikust saadik kummitanud see kaheksakümnendate telereklaam “Tuled olgu korras”. See, … Loe edasi “hallid päevad hinge unistustest augud jäävad”

Ma pidin täna hommikupoole tööasjus Tartusse sõitma, aga pärast Ardut pöörasin tagasi, nii õudne oli. Nüüd tunnen end jubeda simulandina, sest ei Tallinnas ega Tartus usu keegi, et maantee peal oli nähtavus alla 100 meetri ja sõita ei saanud kiiremini kui kuuekümnega…

Ja mul on hommikust saadik kummitanud see kaheksakümnendate telereklaam “Tuled olgu korras”. See, kus mingi muumiaks mähitud mees pärast autovrakki vaatamas käib vms. Minu autol ei ole tuled korras hetkel. Tartusse lähen homme rongiga.

aga sest pole midagi
korjan kuuseriisikaid
ja ikka elan ära

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: