you like no other could be my lover

Kust urrima kohast on tulnud ütlemine “erand kinnitab reeglit”? Ta ei kinnita ju. Ma olin enda jaoks oma ülepooleaastase autopidamiskogemuse põhjal formuleerinud reegli autoteeninduste poiste vanuse, välimuse ja tööülesannete seose kohta, nimelt: mida ilusam poiss, seda õlisemad käed. Ehk siis kõige kenamad noormehed teevad kõige raskemaid ja räpasemaid töid, mittemidagiütleva väljanägemisega ebamäärases vanuses mehed ütlevad … Loe edasi “you like no other could be my lover”

Kust urrima kohast on tulnud ütlemine “erand kinnitab reeglit”? Ta ei kinnita ju.

Ma olin enda jaoks oma ülepooleaastase autopidamiskogemuse põhjal formuleerinud reegli autoteeninduste poiste vanuse, välimuse ja tööülesannete seose kohta, nimelt: mida ilusam poiss, seda õlisemad käed. Ehk siis kõige kenamad noormehed teevad kõige raskemaid ja räpasemaid töid, mittemidagiütleva väljanägemisega ebamäärases vanuses mehed ütlevad neile, mida ja kuidas teha, ja paksud koledad vanamehed seisavad leti taga ja võtavad raha. Aga siis täna sattusin mingisse uude töökotta, kus oli täpselt vastupidi. Mul on küll tunne, et mu teooria alustalad lõid veits vankuma…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: