kevad sosistab su nime teeb tõeks kõik ilmaimed

Ühe konkreetse noodi leidmine mapi vahelt tänases proovis meenutas mulle, et ma ju ostsin endale eelmisel nädalal ära mullusuvise laulupeo DVD. Hiljem kodus hakkasin ma seda loomulikult vaatama ja see meenutas asju, mis panid mind mu blogi arhiivist juuli 2004 sissekandeid üle lugema. Kõik see, mis ma sealt lugesin, meenutas veel sadat asja, aga eelkõige seda, et ma olen jälle vaatamist vajavate filmide edetabeliga sammu edasi jõudnud. Nimelt vaatasin ma Rootsis käies lõpuks ometi ära Pulp Fictioni ja saan seetõttu lõpuks ometi aru neist Travolta-kommentaaridest, mis Kristjan Järvi kohta käisid:)

(Muide, kui lugeda läbi kogu arhiiv, tuleb väga selgelt välja, et eelmise aasta juuli on olnud mu viimase kahe aasta kõige lahedam kuu. Kui sinna juurde lisada fakt, et ma ei käinud tol kuul päevagi tööl, siis võib teha kaugeleulatuvaid, aga võibolla mitte päris õigeid järeldusi.)

ETV valvelaua tädid ütlesid, et tantsupidu võibolla ei antagi DVDl välja. See oleks küll nõme.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: