Täna on rahvusvaheline kirjaoskuse päev.

Täna on rahvusvaheline kirjaoskuse päev. Postimehes on selle puhul tehtud lõppvahva trükiviga. Kui seni on partei ametlik nimi olnud Ühendus Vabariigi Eesti – Res Publica, siis nüüd oli kava jätta pikast ja lohisevast nimest alles vaid Res Publica. Ühendus Vabariigi Eesti! See on nagu otsetõlge prantsuse keelest. Union de République de l’Estonie? Mida iganes see … Loe edasi “Täna on rahvusvaheline kirjaoskuse päev.”

Täna on rahvusvaheline kirjaoskuse päev.

Postimehes on selle puhul tehtud lõppvahva trükiviga. Kui seni on partei ametlik nimi olnud Ühendus Vabariigi Eesti – Res Publica, siis nüüd oli kava jätta pikast ja lohisevast nimest alles vaid Res Publica. Ühendus Vabariigi Eesti! See on nagu otsetõlge prantsuse keelest. Union de République de l’Estonie? Mida iganes see siis ei tähendaks. Huvitav, kas see oli mingi automaatkorrektuur, mis arvas, et “eest” pole nii hea sõna kui “eesti”?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s