moosi, moosi, moosi ja teed…

Wayne’s Coffee’s pakutakse muuhulgas rohelist teed, mida tehakse piimaga. Jah, nad panevad vee asemel piima. Ma ei oska öelda, kas ma seda maitsvaks nimetaksin, aga huvitav igatahes. Wayne’s Coffee on muidu hea leiutis, sest see lahendab mu igipõlise probleemi “mida teha linnas esmaspäeviti kella 21.23 ja 22.52 vahel” – mu kooriproov lõppeb Mustamäel kell 21.00 … Loe edasi “moosi, moosi, moosi ja teed…”

Wayne’s Coffee’s pakutakse muuhulgas rohelist teed, mida tehakse piimaga. Jah, nad panevad vee asemel piima. Ma ei oska öelda, kas ma seda maitsvaks nimetaksin, aga huvitav igatahes.

Wayne’s Coffee on muidu hea leiutis, sest see lahendab mu igipõlise probleemi “mida teha linnas esmaspäeviti kella 21.23 ja 22.52 vahel” – mu kooriproov lõppeb Mustamäel kell 21.00 ja ma jään alati supertäpselt 21.22 bussist maha… Seega suur tee pluss muffin 41 krooni eest pluss käekotist leitud raamat.

Mulle meeldib olla suur. Ses mõttes, et ma ei ole enam see pisike kümneaastane plika, kes näljasena trennist tuli ja sugugi mitte iga kord rosinasaia ja limonaadi jaoks kopikaid kokku ei saanud. Ja ma pole enam ka see teismeline, kes ju oleks jubedalt tahtnud mõnikord Macis burgerit süüa, aga kunagi ei saanud, sest raha lihtsalt ei olnud. “Rahas ei peitu õnn, aga raha annab sõltumatuse”.

Ühe mõtte veel lisaksin siia juurde. Kui teil on kunagi tahtmine küpsetada palju keeksi korraga ja te seisate valiku ees, kas teha üks suur või kaks väiksemat – tehke parem kaks väiksemat.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s