Ma sattusin lõunalt tulles peale

Ma sattusin lõunalt tulles peale renoveeritud Narva maantee ametlikule avamisele. Lindilõikamine ja stuff. See meenutas mulle, et nad ju lubasid jalgrattatee ka maha märkida sinna… ja tõepoolest, ongi ilmunud mingid sinised pildid asfaldi peale. Väga kunstipärased, aga neid ei ole eriti lihtne imetleda, sest enamuse aega on nad autorataste all. Seal sõiduteel tõepoolest EI OLE … Loe edasi “Ma sattusin lõunalt tulles peale”

Ma sattusin lõunalt tulles peale renoveeritud Narva maantee ametlikule avamisele. Lindilõikamine ja stuff. See meenutas mulle, et nad ju lubasid jalgrattatee ka maha märkida sinna… ja tõepoolest, ongi ilmunud mingid sinised pildid asfaldi peale. Väga kunstipärased, aga neid ei ole eriti lihtne imetleda, sest enamuse aega on nad autorataste all. Seal sõiduteel tõepoolest EI OLE jalgrattatee jaoks ruumi ja ma ei saa aru, miks nad neid pilte siis juba kõnniteele ei joonistanud. Ma olen ükskord juba vapper inimene, aga läheb aega, enne kui ma rattaga Narva maanteed mööda sõitma lähen.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s