on küll hilja, kuid lahkuda võimatu näib

Ma käisin kinos. “Goodbye, Lenin”. See film meeldis mulle. Põhiliselt sellepärast, et seal näidati Berliini ja mulle tuli siis kohe meelde, et Berliin oli mõnus linn ja et ma tahan sinna kindlasti veel minna. Ja siis oli hea see, et ma ei mõelnud kogu filmi aja ühtegi oma mõtet ja see oli nii mõnus vahelduse … Loe edasi “on küll hilja, kuid lahkuda võimatu näib”

Ma käisin kinos. “Goodbye, Lenin”. See film meeldis mulle. Põhiliselt sellepärast, et seal näidati Berliini ja mulle tuli siis kohe meelde, et Berliin oli mõnus linn ja et ma tahan sinna kindlasti veel minna.

Ja siis oli hea see, et ma ei mõelnud kogu filmi aja ühtegi oma mõtet ja see oli nii mõnus vahelduse mõttes:)

Jah. Ma kuulan Code One’i. Andke andeks. Mul lihtsalt ei ole mingit kaasaegset muusikat. Sest ma ei oska seda osta, sest ma pole seda kunagi kuulnud:(

One thought on “on küll hilja, kuid lahkuda võimatu näib”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s