Ma ei tea. Nii üldiselt

Ma ei tea. Nii üldiselt ja põhimõtteliselt olen ma vägivalla vastu. Aga vahel ma saan kohutavalt tigedaks ja silme eest läheb mustaks ja siis olen ma täiesti kindel, et kõige parem lahendus antud hetkel oleks probleem rusikatega lahendada. Jah, see on vale ja see ei vii kuhugi jne… teoreetiliselt. Ja ma olen peale 7. eluaastat … Loe edasi “Ma ei tea. Nii üldiselt”

Ma ei tea. Nii üldiselt ja põhimõtteliselt olen ma vägivalla vastu. Aga vahel ma saan kohutavalt tigedaks ja silme eest läheb mustaks ja siis olen ma täiesti kindel, et kõige parem lahendus antud hetkel oleks probleem rusikatega lahendada. Jah, see on vale ja see ei vii kuhugi jne… teoreetiliselt. Ja ma olen peale 7. eluaastat suutnud end sellistes olukordades vaos hoida (tervitused siinkohal minu esimese klassi pinginaabrile Koidule:P). Aga neil hetkedel mõistan ma eriti selgelt, kuidas juhtuvad asjad laadis “Mees tappis peretüli käigus naise”.

Ega seda minuga nüüd väga tihti ka ei juhtu. Aga on ette tulnud. Mind on ilmselt parem kohelda vaikse hulluna – iial ju ei tea.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s