võime kõõluda maailma serval

Täna juhtus enamvähem ainult üks hea asi ja see oli see, et me käisime Preedu ja Raimoga Viru rabas. Plaan oli tegelikult mingi teine. Aga tänasele päevale iseloomulikul moel see teine plaan ei realiseerunud. Ja see ehk ongi hea. Raba meenutas jälle Radiolinja reklaami. KÕIGE ilusam leviala. Alguses oli hämar ja paistis veel natuke päikeseloojangut, … Loe edasi “võime kõõluda maailma serval”

Täna juhtus enamvähem ainult üks hea asi ja see oli see, et me käisime Preedu ja Raimoga Viru rabas. Plaan oli tegelikult mingi teine. Aga tänasele päevale iseloomulikul moel see teine plaan ei realiseerunud. Ja see ehk ongi hea.

Raba meenutas jälle Radiolinja reklaami. KÕIGE ilusam leviala. Alguses oli hämar ja paistis veel natuke päikeseloojangut, siis paistis vahepeal ainult Marss ja siis hakkasid tähed ka paistma. Tähti on tänapäeval jube palju taevas. Vanasti nagu nii palju ei olnud.

Laukad ja asjad. Ma tahaks sinna minna mõni teine päev nii, et oleks päikeseloojangu ajal rabas.

Üks natuke hea asi oli veel, see oli enne raba. Ma käisin plaadipoes. Plaaniga osta Pärti. Noh… ma juba mainisin, kuidas täna plaanide realiseerumisega oli, eks? Ma e ostnud Pärti, sest… ma ei tea, miks! Lihtsalt sellepärast vist, et oli selline päev. Aga ma ostsin Tüüri ja – guess what – Genialiste:P

One thought on “võime kõõluda maailma serval”

  1. …võime rääkida tühistest asjadest, võin olla su mina ja teine, võin olla su akude laadija…

    Me sõitsime Efkaga Haapsalust Tallinna ja ostsime bensiinijaamast kassetti ja lõugasime pool teed, et võin helistada kaubanduskeskusest…

    Ma armastan seda laulu, kas tead.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s