les feuilles mortes se ramassent à la pelle

Sügis. Minust on kujunenud vastik vanamutt, selline kõige tüüpilisem. Ma ei kannata absoluutselt endast nooremaid inimesi! Eriti ei kannata ma seda, kuidas märkimisväärne hulk neist veedab oma sügisõhtuid bussipeatustes istudes. Ja ei ole mulle vaja meelde tuletada 15-aastast mind ja Elenit ja Kroonuaia bussipeatust:P Varsti hakkan ma kirjutama linnaosade ajalehtedesse tigedaid lugejakirju, kus ma nõuan … Loe edasi “les feuilles mortes se ramassent à la pelle”

Sügis.

Minust on kujunenud vastik vanamutt, selline kõige tüüpilisem. Ma ei kannata absoluutselt endast nooremaid inimesi!

Eriti ei kannata ma seda, kuidas märkimisväärne hulk neist veedab oma sügisõhtuid bussipeatustes istudes. Ja ei ole mulle vaja meelde tuletada 15-aastast mind ja Elenit ja Kroonuaia bussipeatust:P Varsti hakkan ma kirjutama linnaosade ajalehtedesse tigedaid lugejakirju, kus ma nõuan korralikele noortele vaba aja veetmise võimaluste loomist ja pätikampade tänavalt minemaajamist ja vangipanemist, vohh.

Kohati muutun ma iseendale ka talumatult ebameeldivaks.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s