su hing tast järsku linnuks saab

Kohad, kuhu ma viimase nädala jooksul olen sattunud ja kus mõelnud, et Tallinn on ikka äärmiselt mõnus linn: * Kakumäe rattatee uus osa (see, mis asjast lõpuks ringi on teinud) * Stroomi rand * Viimsi vabaõhumuuseum * Pirita rattatee päikeseloojangu ajal * mu oma koduaed, korduvalt * Kadrioru pisemad tänavad * Ülemiste järve äärne mets … Loe edasi “su hing tast järsku linnuks saab”

Kohad, kuhu ma viimase nädala jooksul olen sattunud ja kus mõelnud, et Tallinn on ikka äärmiselt mõnus linn:

* Kakumäe rattatee uus osa (see, mis asjast lõpuks ringi on teinud)
* Stroomi rand
* Viimsi vabaõhumuuseum
* Pirita rattatee päikeseloojangu ajal
* mu oma koduaed, korduvalt
* Kadrioru pisemad tänavad
* Ülemiste järve äärne mets
* Sütiste tee äärne mets (või on see park?)
* Kalamaja, lihtsalt möödaminnes
* Hiiu metsa vähemsoised alad

Siis ei loegi ju väga, et ma veedan 40 tundi nädalas kesklinna kontorihoones ja ei suuda välja mõelda, kus võiks olla lähim puu? (Kusagil Ahtri Statoili juures vist on.) Ja Viru keskus ei loe ja Ülemiste keskus ei loe ja Järvevana tee ka ei loe, eks. Mõni päev ma mõtlen välja, kuidas rattaga Järvelt Mõiku saada ilma Järvevana teed mööda sõitmata.

2 kommentaari “su hing tast järsku linnuks saab”

  1. Mõnikord, kui Sul on parasjagu see mure, et kuidas saada Järvelt Mõiku, siis küsi (või küsi natuke enne, et ma teaks aega varuda). Ma võin näidata. Saab küll. Päris lahe tee on.

  2. Sütiste tee ääres on mets. Päriselt. Mina tean, ma käin seal iga jumala päev.

    Harku rabamets on sul nimekirjast puudu. Kuigi ma sain selat spügisel puugi jalga, on seal hästi tore. Kevadel ka

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: