kõik on nüüd söönud ja rahul arvan ma

Kodus õppimise põhiline eelis kontoris töötamise ees on see, et saab lõunaks mõnusaid asju süüa. Mina tegin endale täna lõunasöögiks täisterariisi austerservikutega, juurde võtsin tomatisalatit värske basiilikuga. Austerservikud on ikka tõesti jube head. Eriti koos sibulaga võis praetuna. Mingi šampinjoniga ei anna võrreldagi. Ehkki vanaema rääkis, kuidas austerservikuid kasvatatakse – see käib umbes nii, nagu … Loe edasi “kõik on nüüd söönud ja rahul arvan ma”

Kodus õppimise põhiline eelis kontoris töötamise ees on see, et saab lõunaks mõnusaid asju süüa. Mina tegin endale täna lõunasöögiks täisterariisi austerservikutega, juurde võtsin tomatisalatit värske basiilikuga.

Austerservikud on ikka tõesti jube head. Eriti koos sibulaga võis praetuna. Mingi šampinjoniga ei anna võrreldagi. Ehkki vanaema rääkis, kuidas austerservikuid kasvatatakse – see käib umbes nii, nagu Van Helsingis vampiirikutsikad kasvasid, laest rippuvatest kottidest pungitavad välja – ja see tekitas minus kerge eelarvamuse:)

Siinkohal tahaks tervitada kõiki, kes täna jälle Kompassis 57-kroonist wok’i sööma olid sunnitud või endale Citymarketi kulinaarialetist salati tõid:P

One thought on “kõik on nüüd söönud ja rahul arvan ma”

  1. Bastard! Mitte et ma seeni sööks. Aga Citymarket tõepoolest varustas singi-oa salatiga. Polnud suurem asi, sest ma pole majoneesifänn. See-eest sai sealsamas muruplatsil päikese käes süüa.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: