vivat membrum quodlibet vivant membra quaelibet

Ma üritasin meelde tuletada kõiki inimesi, kes sel kevadel mingit kooli või muud olulist eluetappi lõpetavad, aga nagunii kõik ei meenunud ja kõiki ma ei teagi. Igatahes Kristi ja Masa lõpetasid eile üheksanda klassi; Liis lõpetab gümnaasiumi; Preet (mu tänavune lemmiklõpetaja!), Aavo, Reigo, Gans, Mitt, Mihkel ja no kindlasti veel mingid olulised inimesed said TTÜst … Loe edasi “vivat membrum quodlibet vivant membra quaelibet”

Ma üritasin meelde tuletada kõiki inimesi, kes sel kevadel mingit kooli või muud olulist eluetappi lõpetavad, aga nagunii kõik ei meenunud ja kõiki ma ei teagi. Igatahes Kristi ja Masa lõpetasid eile üheksanda klassi; Liis lõpetab gümnaasiumi; Preet (mu tänavune lemmiklõpetaja!), Aavo, Reigo, Gans, Mitt, Mihkel ja no kindlasti veel mingid olulised inimesed said TTÜst bakalaureusekraadid mu enda silma all; Janele antakse nädalavahetusel magistrikraad EMAst ja Triinule EBSist; Helen, Redi ja Paula lõpetasid/lõpetavad CEUs magistri, Madli ja Hanna TÜs bakalaureuse. Sai nüüd kõik või unustasin ikka kellegi olulise ära või ajasin midagi segi?

Palju õnne kõigile, kel täna tähtpäev. Ma ei jaksa(nud) teile kõigile lilli tooma tulla ja no ausalt, seal on piir ka, kui mitu aktust võib üks inimene ühe kevade jooksul ära kannatada. Kui ma täna (no see täna, mis kalendri järgi eile oli) kolmandat korda kahe päeva sees TTÜ aulas “Gaudeamust” laulsin, hakkas mul rektorist täitsa kahju.

Tublid olete ikkagi:*

3 kommentaari “vivat membrum quodlibet vivant membra quaelibet”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: