las kallab nüüd vihma nii et pilgu eest kaob silmapiir

Pole olemas halba ilma, on valesti valitud riided. Ma hulkusin pea kaks tundi mööda linna ringi ja ma olen täitsa kuiv. Mu ilus oranž jope on pealispinnalt veidi niiske. Taas kord tõden, et ostma peaks pigem vähe, aga korralikke (ja võimalik, et kalleid) asju. Ja raamatuid:) Tänane ilm on kõige parem ilm antikvariaadis sobramiseks. Seekord … Loe edasi “las kallab nüüd vihma nii et pilgu eest kaob silmapiir”

Pole olemas halba ilma, on valesti valitud riided. Ma hulkusin pea kaks tundi mööda linna ringi ja ma olen täitsa kuiv. Mu ilus oranž jope on pealispinnalt veidi niiske. Taas kord tõden, et ostma peaks pigem vähe, aga korralikke (ja võimalik, et kalleid) asju.

Ja raamatuid:) Tänane ilm on kõige parem ilm antikvariaadis sobramiseks. Seekord siis 5 raamatut 155 krooni eest, sealhulgas Krossi “Mardileib”, mis mul juba tükk aega väga intensiivselt puudu oli olnud, ja natuke Arderi ja Runneli lasteluulet. Aga palun-palun-palun, kust ma saan “Koer poiss sõitis jänest” ja “Mõtelda on mõnus” ka nüüd?

Raamatukoi Viru tänava pood on Lennuki tänava omast etem, sest seal on aknad. Antikvariaat ei pea ju olema pime ja tolmune koht! Maali nõuab ka raamatukogudele aknaid; olen selle nõudmisega solidaarne.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s