what would you ask if you had just one question

Teate eksju seda tobedat olukorda Imago mängimise juures, kui kaheksat mängijat ei ole ja tühjade kohtade peale tuleb panna mingeid tuntud inimesi, et kõik mängijad neid teaksid, ja siis kirjutatakse Lennart Meri ja kõik väldivad seda ruutu mängu lõpuni, sest see on nii igav? Meie mängisime endale täna kaheksandaks mängijaks Jeesus Kristuse. See lihtsalt läks … Loe edasi “what would you ask if you had just one question”

Teate eksju seda tobedat olukorda Imago mängimise juures, kui kaheksat mängijat ei ole ja tühjade kohtade peale tuleb panna mingeid tuntud inimesi, et kõik mängijad neid teaksid, ja siis kirjutatakse Lennart Meri ja kõik väldivad seda ruutu mängu lõpuni, sest see on nii igav?

Meie mängisime endale täna kaheksandaks mängijaks Jeesus Kristuse. See lihtsalt läks nii. Loomulikult suutsime me seepeale igasuguse sohita välja võluda küsimuse “kujuta ette, et Jeesus oleks midagi lihavõttepühadele iseloomulikku”:P

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: