läbi väikse klaasitüki roheline näib maailm

Ma sain emmelt nii ilusasti pakitud kingituse, et ma ei raatsigi seda lahti pakkida vist kunagi. Ja ma olen oma sünnipäeva tähistanud küll veidi enneaegselt, aga see-eest väga vahvalt kõigi oma nooremate vendade seltsis… muuhulgas palli mängides, hüppenööriga hüpates ja loomaaias tõukerattaga ringi sõites. Vahepeal on tunne, nagu kahekümne viieselt elu alles algaks; vahepeal jälle, … Loe edasi “läbi väikse klaasitüki roheline näib maailm”

Ma sain emmelt nii ilusasti pakitud kingituse, et ma ei raatsigi seda lahti pakkida vist kunagi.

Ja ma olen oma sünnipäeva tähistanud küll veidi enneaegselt, aga see-eest väga vahvalt kõigi oma nooremate vendade seltsis… muuhulgas palli mängides, hüppenööriga hüpates ja loomaaias tõukerattaga ringi sõites. Vahepeal on tunne, nagu kahekümne viieselt elu alles algaks; vahepeal jälle, nagu võtaks kahekümne neljast viimast:P

Pidustused igatahes jätkuvad:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: