tolko raz v godu

Aitäh teile kõigile, mul on nii kohutavalt armas päev olnud! (ma ei tea, kas ma olen tõesti järsku nii palju lahedamaks muutunud või on asi ikkagi orkutis, aga rekordiliselt suur hulk inimesi teadis/viitsis mind meeles pidada;) Muide, eelmisel nädalal ma nägin linnas Cat Cody seljakotiga tüdrukut ja mõtlesin, et oh, ma tahaks ka, ja siis … Loe edasi “tolko raz v godu”

Aitäh teile kõigile, mul on nii kohutavalt armas päev olnud!

(ma ei tea, kas ma olen tõesti järsku nii palju lahedamaks muutunud või on asi ikkagi orkutis, aga rekordiliselt suur hulk inimesi teadis/viitsis mind meeles pidada;)

Muide, eelmisel nädalal ma nägin linnas Cat Cody seljakotiga tüdrukut ja mõtlesin, et oh, ma tahaks ka, ja siis taipasin, et pagan, ma olen peaaegu kakskümmend viis ja ma ei saa endale sellist asja ju… ja siis nad täna kinkisid töö juures mulle lillede asemel ehtsa Cat Cody, no kas saab üldse paremini minna?!

Ainult minu sünnipäev vist saabki olla selline, et on peaaegu korraga päikest, äikest ja rahet, nii väljas õues kui mu enda sees… Igav küll pole olnud. Ja vikerkaar oli ka!

2 kommentaari “tolko raz v godu”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: