heaven must be missing an angel

(koomiks tänasest Päevalehest)

Tõepoolest, auto omamine on mind õpetanud nägema selliseid elu tahke, mille olemasolust mul varem aimugi polnud. Parklaid mööda laiali vedelevad ostukärud pole üldse mitte kõige jaburam osa asjast.

Ükspäev oli üks käru jäetud otse minu auto kõrvale pargitud auto taha ja ma mõtlesin, et kui ma oma asjad olen ära pannud, siis ma viin selle enda käruga koos ära käruparklasse, kellelgi teisel pärast selle võrra lihtsam. Aga enne, kui ma selle väga lahke teoni jõudsin, ilmus kohale kõrvalauto omanik, kes läks jalusolevat käru ise minema viima ja ütles, et ta võib minu oma ka ära viia, kui ta juba minema hakkab:) Nii et mõnikord piisab mõttestki.

3 kommentaari “heaven must be missing an angel”

  1. Huvitav, kas ma olen ainus inimene, kes leiab, et lihtsam on käru poodi kassa juurde jätta ja kilekotid ostudega näpu otsa võtta?

  2. tfr, sa oled vist tugevam kui mina või käid mingi (jõu)mehega koos poes või siis sööd vähem või käid lihtsalt tihemini poes:)

    ja hangi endale riidekott rsk:P

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: