i want you to notice when i’m not around

Sellise ilmaga tuleb minna plaadi- või raamatupoodi, muidu on õhtuni nukker ja tühi tunne. Plaadipood on lähemal, see tähendab, et püksisääred jääksid kuivemaks. Aga ma ei oska sealt midagi osta… Mu playlist pärineb täiega aastast 2000 (Napster, eks ole), ma ei teagi, mis muusikat veel olemas on peale HIMi ja Radioheadi:P Välja arvatud eesti muusika, … Loe edasi “i want you to notice when i’m not around”

Sellise ilmaga tuleb minna plaadi- või raamatupoodi, muidu on õhtuni nukker ja tühi tunne.

Plaadipood on lähemal, see tähendab, et püksisääred jääksid kuivemaks. Aga ma ei oska sealt midagi osta… Mu playlist pärineb täiega aastast 2000 (Napster, eks ole), ma ei teagi, mis muusikat veel olemas on peale HIMi ja Radioheadi:P Välja arvatud eesti muusika, seda ma ostan palju ja olen kursis. Aga ma olen terve suve ainult eesti muusikat kuulanud, väikeste balkanlike vahepaladega küll. Palun soovitage mulle mingit kaasaegset, samas mitte _liiga_ noortepärast lääne poppi või rocki?

Jääb siis raamatupood seekord. Peaks mingeid luuletusi lugema vahelduseks.

3 kommentaari “i want you to notice when i’m not around”

  1. Mina käisin ka täna-mis-on-nüüd-juba-eile plaadi- ja raamatupoes. Raamatupoest ei jäänud midagi näppu, plaadipoes läks sellevõrra halvemini. Kurat küll. Aga ma pidingi vähem sööma hakkama.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: