istället sitter jag och väntar just på ingenting alls

Luuletused, tõepoolest. Ei, ma ostsin luuletusi ka (Runneli “Suureks saamine” – raamatute puhul mul liigse noortepärasuse piirang ei kehti, teate ju), aga tänase päeva leid oli ikkagi “Neidude käekotilektüür igaks hädaolukorraks”. Esimene ja tõenäoliselt ainus nõuanderaamat, millest nagu tegelikult asja ka võib olla. Kahjuks ma ei saa siinkohal tsiteerida ühtegi parematest nippidest, mis ma sealt … Loe edasi “istället sitter jag och väntar just på ingenting alls”

Luuletused, tõepoolest. Ei, ma ostsin luuletusi ka (Runneli “Suureks saamine” – raamatute puhul mul liigse noortepärasuse piirang ei kehti, teate ju), aga tänase päeva leid oli ikkagi “Neidude käekotilektüür igaks hädaolukorraks”. Esimene ja tõenäoliselt ainus nõuanderaamat, millest nagu tegelikult asja ka võib olla. Kahjuks ma ei saa siinkohal tsiteerida ühtegi parematest nippidest, mis ma sealt juba leidsin, sest mul on mõned meessoost lugejad ka ja, noh, nad ei taha teada. Meie ka ei taha, et nad teaks;)

3 kommentaari “istället sitter jag och väntar just på ingenting alls”

  1. no kui mõni sinu salaaustaja ikka kangesti tahab teada, ei takista tal küll miski selle saja krooni eest nimetatud trükist omandamast :) ja mida kurja ikka võiks meeskodanikule teha teave “Miks sul peaks kontorisahtlis leiduma kuuma kohtingu hädaabipakk — siis ei taba sind enam keegi koledat aluspesu kandmas.”? kas kuumad kohtingud on siis ainult naistele?

    muide samas sarjas on saadaval ka “Armuabi taskuraamat neidudele“, kust võib õppida näiteks “Kuidas kihisevad aluspüksid panevad sind pööraseid tegusid korda saatma.”

  2. Kihisevad aluspüksid???

    Kui peaks tekkima oht, et ma ei suuda enam kõrvalise abita pööraseid tegusid korda saata, siis pöördun nimetatud üllitise poole, aitäh:)

    hädaabipakiga on lihtsalt see, et kuum kohting kaotab ehk osa oma võlust, kui sa tead, et tütarlapse stringid, kõrvarõngad ja kondoomipakk on seda päeva juba kolm kuud kontorisahtlis oodanud…?

  3. pole tänu väärt ;) aga kõneksolev mure on täiesti põhjusetu — kui k.k.™ on juba kord niikaugel, ei murra ükski vähegi normaalne isane pead, millises sahtlis need “nöörid” enne õhtut lesisid, vaid huvitub ainult sellest, kuidas saaks mainitud halenaljaka asjanduse daami küljest võimalikult sujuvalt ja valutult eemaldada.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: