i hear you talk girl now your conscience is clear

Erinevatel põhjustel olen ma täna kuulanud raadio(te) jutusaateid, mida ma tavaliselt üldse ei kuula, sest kodus ma raadiot lahti ei tee ja autos peab olema muusika, mitte jutt (seda sellepärast, et mul on nõrgad närvid ja kui mulle kellegi maailmavaade või sõnakasutus ei meeldi, siis hakkavad pidur ja gaas väga järsult põhja käima ja seda pole ju kellelegi vaja.) Igatahes sain ma hommikupoole Marju Lauristinilt teada palju põnevat eestlaste sotsioloogilisest kihistumisest ja hiljem rääkis üks väga mõnusa soome aktsendiga fennougrist-slavist, et Venemaal on palju soomeugri päritolu kohanimesid, näiteks Moskva, ja seletas ka, miks see tema meelest nii on. Ta ise ütles pidevalt “põhjal” asemel “pühjusel” ja see oli armas. Muidu ütles ta õ asemel ö, aga selles sõnas millegipärast tuli ü.

Tõepoolest, mu elus võiks olla vähem uunopoppi ja rohkem kukut.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: