i hear you talk girl now your conscience is clear

Erinevatel põhjustel olen ma täna kuulanud raadio(te) jutusaateid, mida ma tavaliselt üldse ei kuula, sest kodus ma raadiot lahti ei tee ja autos peab olema muusika, mitte jutt (seda sellepärast, et mul on nõrgad närvid ja kui mulle kellegi maailmavaade või sõnakasutus ei meeldi, siis hakkavad pidur ja gaas väga järsult põhja käima ja seda … Loe edasi “i hear you talk girl now your conscience is clear”

Erinevatel põhjustel olen ma täna kuulanud raadio(te) jutusaateid, mida ma tavaliselt üldse ei kuula, sest kodus ma raadiot lahti ei tee ja autos peab olema muusika, mitte jutt (seda sellepärast, et mul on nõrgad närvid ja kui mulle kellegi maailmavaade või sõnakasutus ei meeldi, siis hakkavad pidur ja gaas väga järsult põhja käima ja seda pole ju kellelegi vaja.) Igatahes sain ma hommikupoole Marju Lauristinilt teada palju põnevat eestlaste sotsioloogilisest kihistumisest ja hiljem rääkis üks väga mõnusa soome aktsendiga fennougrist-slavist, et Venemaal on palju soomeugri päritolu kohanimesid, näiteks Moskva, ja seletas ka, miks see tema meelest nii on. Ta ise ütles pidevalt “põhjal” asemel “pühjusel” ja see oli armas. Muidu ütles ta õ asemel ö, aga selles sõnas millegipärast tuli ü.

Tõepoolest, mu elus võiks olla vähem uunopoppi ja rohkem kukut.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: