kõik see pidi lihtne olema

Seda E-tähega sõna ei tahaks nüüd mitu aega kuulda enam.

Me käisime eile hoopis loomaaias ja see oli lahe. Ootramatult on staarideks saanud sõralised ja linnud. Vantsid olid ka üsna OK muidugi, aga kiskjaid me ei viitsinud üldse vaadata seekord ja karud olid uimased.

Paabulinnud jalutasid vabalt mööda loomaaeda ringi, lohistasid oma sabasid järel ja suhtlesid kohutava kisa abil omavahel. Kurgede kohta olid hoiatussildid väljas – et võivad nokaga lüüa. Pelikanid püüavad kala niiviisi, et panevad pea külili vette ja teevad noka lahti ja siis ootavad, et miski sinna lotti kinni jääks. Partidel olid põnevad paarisuhted.

Uus alpinaarium teeb seda, et kõik sõralised polegi enam ühe asfalteeritud platsi peal koos ja äravahetamiseni sarnased. Muide, neil on pojad praegu. Ja me kõik ju teame, et kitse- ja lambatalled on nunnud.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: