kõik see pidi lihtne olema

Seda E-tähega sõna ei tahaks nüüd mitu aega kuulda enam. Me käisime eile hoopis loomaaias ja see oli lahe. Ootramatult on staarideks saanud sõralised ja linnud. Vantsid olid ka üsna OK muidugi, aga kiskjaid me ei viitsinud üldse vaadata seekord ja karud olid uimased. Paabulinnud jalutasid vabalt mööda loomaaeda ringi, lohistasid oma sabasid järel ja … Loe edasi “kõik see pidi lihtne olema”

Seda E-tähega sõna ei tahaks nüüd mitu aega kuulda enam.

Me käisime eile hoopis loomaaias ja see oli lahe. Ootramatult on staarideks saanud sõralised ja linnud. Vantsid olid ka üsna OK muidugi, aga kiskjaid me ei viitsinud üldse vaadata seekord ja karud olid uimased.

Paabulinnud jalutasid vabalt mööda loomaaeda ringi, lohistasid oma sabasid järel ja suhtlesid kohutava kisa abil omavahel. Kurgede kohta olid hoiatussildid väljas – et võivad nokaga lüüa. Pelikanid püüavad kala niiviisi, et panevad pea külili vette ja teevad noka lahti ja siis ootavad, et miski sinna lotti kinni jääks. Partidel olid põnevad paarisuhted.

Uus alpinaarium teeb seda, et kõik sõralised polegi enam ühe asfalteeritud platsi peal koos ja äravahetamiseni sarnased. Muide, neil on pojad praegu. Ja me kõik ju teame, et kitse- ja lambatalled on nunnud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: