i don’t wanna rock dj

Kui ma koju sõidan, siis on tee ääres tavaliselt ikka mõned hääletajad ja ma mõtlen neist mööda sõites, kas ma tahaksin neid Tartusse sõidutada, kui ma sinna sõidaks. Enamasti väga ei tahaks. Aga täna olid nii mõnusa olemisega hääletajad, et mul oli kohe südamest kahju, et ma ainult koju läksin. Ja ma isegi kaalusin, kas … Loe edasi “i don’t wanna rock dj”

Kui ma koju sõidan, siis on tee ääres tavaliselt ikka mõned hääletajad ja ma mõtlen neist mööda sõites, kas ma tahaksin neid Tartusse sõidutada, kui ma sinna sõidaks. Enamasti väga ei tahaks. Aga täna olid nii mõnusa olemisega hääletajad, et mul oli kohe südamest kahju, et ma ainult koju läksin. Ja ma isegi kaalusin, kas teha üks Tartu-ots lihtsalt hääletaja sõidutamise rõõmust… aga no seekord jäi ära. Jõuab.

Käisin täna ühel kontserdil ja mulle kohe üldse ei meeldinud. Kui oleks meeldinud, siis ma kirjutaks praegu pikalt ja põhjalikult, mis meeldis ja miks, aga nüüd tundub lähem selgitamine kuidagi… kohatu. Kasvõi juba sellepärast, et mõni esinejatest kindlasti loeb. Ja kuna ma tean ette, et ta loeb, siis on see nagu inimesele näkku halvasti ütlemine. Ma ei tea, see blogimisevärk ei tööta mõnikord. Alati jääb asju, mida tahaks kirjutada, aga ei saa…

One thought on “i don’t wanna rock dj”

  1. Tavaliselt nad vaatavad kusjuures selle peale, kui Sa neist tühja autoga mööda sõidad, Sulle siukse näoga otsa, et “no kurat, tühi auto ja …”.

    Mul oli Haapsalus elades pidevalt see situatsioon, kuna ma elasin seal ka Uuemõisas ehk umbes 500m peale seda, kus kõik Tallinna poole hääletajad seista tavatsesid. Ja pidevalt mõtlesin neid tigedaid pilke vaadates, et oleks siis viisakas, peaks kinni ja viiks nad see 500 meetrit edasi. :P

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: