i don’t wanna rock dj

Kui ma koju sõidan, siis on tee ääres tavaliselt ikka mõned hääletajad ja ma mõtlen neist mööda sõites, kas ma tahaksin neid Tartusse sõidutada, kui ma sinna sõidaks. Enamasti väga ei tahaks. Aga täna olid nii mõnusa olemisega hääletajad, et mul oli kohe südamest kahju, et ma ainult koju läksin. Ja ma isegi kaalusin, kas teha üks Tartu-ots lihtsalt hääletaja sõidutamise rõõmust… aga no seekord jäi ära. Jõuab.

Käisin täna ühel kontserdil ja mulle kohe üldse ei meeldinud. Kui oleks meeldinud, siis ma kirjutaks praegu pikalt ja põhjalikult, mis meeldis ja miks, aga nüüd tundub lähem selgitamine kuidagi… kohatu. Kasvõi juba sellepärast, et mõni esinejatest kindlasti loeb. Ja kuna ma tean ette, et ta loeb, siis on see nagu inimesele näkku halvasti ütlemine. Ma ei tea, see blogimisevärk ei tööta mõnikord. Alati jääb asju, mida tahaks kirjutada, aga ei saa…

Advertisements

Üks vastus to “i don’t wanna rock dj”

  1. tfr Says:

    Tavaliselt nad vaatavad kusjuures selle peale, kui Sa neist tühja autoga mööda sõidad, Sulle siukse näoga otsa, et “no kurat, tühi auto ja …”.

    Mul oli Haapsalus elades pidevalt see situatsioon, kuna ma elasin seal ka Uuemõisas ehk umbes 500m peale seda, kus kõik Tallinna poole hääletajad seista tavatsesid. Ja pidevalt mõtlesin neid tigedaid pilke vaadates, et oleks siis viisakas, peaks kinni ja viiks nad see 500 meetrit edasi. :P

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: