i wish i’d never met you girl you’ll never come again

Kurb on olla, sest et ma viskasin ära oma elu kõige mõnusamad tennised. Nad olid mul peaaegu täpselt 4 aastat ja need olid ju ometi mu elu senini paremad aastad… ilmselt just tenniste pärast. Me käisime koos kogu Euroopa läbi ja ma ei pidanud selle aja jooksul neil paelugi vahetama. Esimesed kulumise tundemärgid ilmnesid alles … Loe edasi “i wish i’d never met you girl you’ll never come again”

Kurb on olla, sest et ma viskasin ära oma elu kõige mõnusamad tennised. Nad olid mul peaaegu täpselt 4 aastat ja need olid ju ometi mu elu senini paremad aastad… ilmselt just tenniste pärast. Me käisime koos kogu Euroopa läbi ja ma ei pidanud selle aja jooksul neil paelugi vahetama.

Esimesed kulumise tundemärgid ilmnesid alles eelmisel sügisel, aga sealtsaadik oli allakäik kiire. Ükski tekstiilist osa ei läinud katki, aga taldadesse kulusid konkreetselt augud sisse ja kannatagusesse ossa ka. Paelad pidasid endiselt vapralt vastu.

Oma viimased ühised tunnid veetsime me jalatsipoodides uusi tenniseid otsides. Tunnen end tõelise reeturina.

One thought on “i wish i’d never met you girl you’ll never come again”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: