su tasku põhjas tahan olla puru

Orienteerumisneljapäevakud on täiesti mõttetuks muutunud. Eile oli stardis 40 inimest korraga järjekorras (kaardid olid valmis trükitud, joonistada polnud midagi vaja, see saba oli lihtsalt stardiaja saamiseks), igast punktist viisid kõigi teiste punktideni laiad, sirged, asimuudi järgi tallatud rajad ja mets oli metsikut kisa täis (“Kas see seal on kolmekümne kaheksas? Jaa! Kuule, ma ei viitsi … Loe edasi “su tasku põhjas tahan olla puru”

Orienteerumisneljapäevakud on täiesti mõttetuks muutunud. Eile oli stardis 40 inimest korraga järjekorras (kaardid olid valmis trükitud, joonistada polnud midagi vaja, see saba oli lihtsalt stardiaja saamiseks), igast punktist viisid kõigi teiste punktideni laiad, sirged, asimuudi järgi tallatud rajad ja mets oli metsikut kisa täis (“Kas see seal on kolmekümne kaheksas? Jaa! Kuule, ma ei viitsi tulla, märgi minu kaart ka ära! Kristaaa, kus sa oleed?”). Ohappi.

Mitte et orienteerumine mingi odav sport oleks seejuures. Kõige odavamad nogid maksavad mingi 700 krooni ja SI-pulk 430 – need on need investeeringud, mis tuleks nüüd kohe praegu teha. Riided peavad mul veel mõne hooaja vastu ehk. Noh, mitte et tavaliste botaste ja dresside ja komposteeritava kaardiga ei saaks joosta, aga jube ebamugav on küll. Ja soovesi sööb botast nagu leiba.

Pealegi ei sobi kuu aja vanune okastraadiarm säärel mu hõbedaste rihmikutega ja okstest ärakriibitud nägu pole ka väga seksjalinn. Hakkan parem joogat või midagi harrastama:P

3 kommentaari “su tasku põhjas tahan olla puru”

  1. aga tartu neljapäevak oli eile vooremäe reljeefi peal. teisi jooksjaid metsas peaegu näha polnudki, täielik fun!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s