i’m not afraid to move on

Aitäh noanõu eest. Minu noa nimi on Ranger ja ma luban, et ma ei jäta teda enam iialgi neljaks aastaks puhastamata. Kui ma üks hommik lehte lugedes leidsin, et ma sellist Eestit ei tahtnud, siis tänase Postimehe põhjal ma arvan, et tahan küll. Karud terroriseerivad külarahvast (aga kui te teaks, mis Horvaatias metssead teevad), Res … Loe edasi “i’m not afraid to move on”

Aitäh noanõu eest. Minu noa nimi on Ranger ja ma luban, et ma ei jäta teda enam iialgi neljaks aastaks puhastamata.

Kui ma üks hommik lehte lugedes leidsin, et ma sellist Eestit ei tahtnud, siis tänase Postimehe põhjal ma arvan, et tahan küll. Karud terroriseerivad külarahvast (aga kui te teaks, mis Horvaatias metssead teevad), Res Publica sai tudengiesindustelt vastu nina (oh, kuidas see partei mulle iga päevaga ebasümpaatsemaks muutub), supermodell tegi ajakirjanikele males pähe (ma taunin selle tütarlapse parteilist kuuluvust, aga ilusad ja targad naised mulle meeldivad), eesti mehed ostsid Läti naistepesu ära (“Minu naine väga soovitas Laumat,” kommenteeris Alta Capitali juht Andres Rätsep) ja “Kadri” esmailmumisest sai nelikümmend viis aastat. Lehe vahel suvelisas räägiti, kus ja kuidas Radiolinja kõige ilusama leviala reklaame filmiti. Nii äge.

Metssigadega on muidu see, et mingi aeg tagasi arvasid horvaadi turismispetsialistid, et hea oleks arendada jahiturismi. Hangiti siis hulk metssigu ja ehitati saartele mingeid spetsiaalseid jahialasid. Aga keegi ei viitsinud eriti jahile tulla ja sigu sai palju ja nad murdsid oma aladelt välja ja terroriseerivad nüüd lambaid. Probleem on jõudnud valitsuse tasandile, sest lambakasvatus on saartel põhiline majandusharu ja keegi ei ole väga rõõmus, et sead lambaid tapavad. Talumehed käivad koos lambatalledega maavalitsuse ees piketeerimas, talledel on kaelas sildid “olen orb” jne. Horvaatia on ikka ka lahe maa. Tänud siinkohal meie horvaadist erikorrespondendile Antonile Rijekast.

Ainult et millal inimkond õpib, et uute metsloomade vedamine mingitele saartele ja seal vabadusse laskmine lõpeb alati nutu ja halaga?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s