and we’ll keep on fighting till the end

Mida teha, kui sind tüütavad telefoni teel igasuguste asjade (näiteks ajakirjatellimuste) müüjad? Siit saab abi. Tõlge on veidi kehv, aga idee päris lahe:P Ma igatahes trükkisin “konspekti” välja, ehkki kasutama vaevalt et hakkan… Link Hanna kaudu.

Mida teha, kui sind tüütavad telefoni teel igasuguste asjade (näiteks ajakirjatellimuste) müüjad? Siit saab abi. Tõlge on veidi kehv, aga idee päris lahe:P Ma igatahes trükkisin “konspekti” välja, ehkki kasutama vaevalt et hakkan…

Link Hanna kaudu.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: