teisel pool enest ja enese aega

Ma vilistasin täna foori all kummi. Ei tea isegi, kuidas see juhtus (mul puudub vähimgi aim, mismoodi seda tehakse, pole kunagi mõelnud ka). Lihtsalt mul oli kole kiire ja siis nii see läks. Väga äge oli, kaalun rullnokakarjääri:) Nüüd ma vist mõtlesin välja ka tegelt. Kõigepealt mootori pöörded üles ja siis käik sisse?

Ma vilistasin täna foori all kummi. Ei tea isegi, kuidas see juhtus (mul puudub vähimgi aim, mismoodi seda tehakse, pole kunagi mõelnud ka). Lihtsalt mul oli kole kiire ja siis nii see läks. Väga äge oli, kaalun rullnokakarjääri:)

Nüüd ma vist mõtlesin välja ka tegelt. Kõigepealt mootori pöörded üles ja siis käik sisse?

One thought on “teisel pool enest ja enese aega”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s