tahaks nendega kaasa ükskõik kuhu kaasa

Teeme nüüd näo, et see oligi minu blogis oleva reklaami pärast, et me laupäeval rekordsuure publiku saime? Aplaus oli vist ka pikem kui iial varem. Meil oli tore. Mulle meeldib mu koor, aga aegajalt ma mõtlen selle üle, mis tunne oleks laulda kooris, mida inimesed tegelikult kuulda ka tahavad. Mille kogu publik ei koosneks lauljate … Loe edasi “tahaks nendega kaasa ükskõik kuhu kaasa”

Teeme nüüd näo, et see oligi minu blogis oleva reklaami pärast, et me laupäeval rekordsuure publiku saime? Aplaus oli vist ka pikem kui iial varem. Meil oli tore.

Mulle meeldib mu koor, aga aegajalt ma mõtlen selle üle, mis tunne oleks laulda kooris, mida inimesed tegelikult kuulda ka tahavad. Mille kogu publik ei koosneks lauljate esimese ringi sugulastest. Millega saaks sõita kontserti andma nii, et ei peakski ise kõiki kulusid maksma, sest oleks mingeid sponsoreid või saaks publikult piletiraha küsida. Muide, meie koor läheb sügisel Hispaaniasse. Mina ei lähe, sest mul ei ole nii palju raha:(

Radissoni 24. korruselt näeb täiesti uusi asju. Ootamatult ilusat vaadet vanalinnale sealhulgas… ma lähen mõni päev ja vaatan veel korra. Merd ja asju ka. Mulle meeldib näha, kuidas laevad ära sõidavad. See on peaaegu nagu rekka tagatulesid vaadata.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s