pahad panen kongi ma kes on hea see kommi saab

Rullnokakarjäär sai kuulsusetu lõpu töölt koju tulles, kui ma helistasin 110 ja raporteerisin Tartu maanteed mööda sõitvast punasest Fordist, kus õnnelik emme hüpitas esiistmel süles pooleaastast last. Ilma igasuguse turvavarustuseta muidugi. Ma tean, et kaevata pole ilus ja kõik, aga ma oleks ilmselt end vähemalt hommikuni väga sitasti tundnud, kui ma seda teinud poleks… Jah, … Loe edasi “pahad panen kongi ma kes on hea see kommi saab”

Rullnokakarjäär sai kuulsusetu lõpu töölt koju tulles, kui ma helistasin 110 ja raporteerisin Tartu maanteed mööda sõitvast punasest Fordist, kus õnnelik emme hüpitas esiistmel süles pooleaastast last. Ilma igasuguse turvavarustuseta muidugi. Ma tean, et kaevata pole ilus ja kõik, aga ma oleks ilmselt end vähemalt hommikuni väga sitasti tundnud, kui ma seda teinud poleks…

Jah, olengi igav skandinaavlane, nagu ungarlased mulle ütlesid turvatoolijutu peale. Nagunii lähen varsti Res Publicat ka valima… vali kord ja need teised asjad, eks. No hoidku selle eest. Aga väikelapsed lahtiselt autos ringi möllamas – ma tõesti ei suuda seda õudustundeta vaadata. Mis siis, et ise me väiksena tegime ka nii ja et turvatool leiutati üldse alles hiljuti ja et alati on hakkama saadud. Mind lihtsalt ei huvita, ma kardan ja muretsen:(

See video, millele Teller hiljuti viitas, oli ka veenev.

4 kommentaari “pahad panen kongi ma kes on hea see kommi saab”

  1. Ja mina jälle mõtlen – huvitav, kuidas küll sülelastele selgeks tehakse, et turvatoolis on neil turvaline? Niipalju kui mina väikelapsi tean, tahavad nad põhiliselt vahetpidamata ringi rahmeldada, siis nad tahavad veel, et nendega vahetpidamata tegeletaks ja aeg-ajalt, kui nad end ebaturvaliselt tunnevad, tahavad nad emme sülle (ja kui ei saa, tuleb suur skandaal). Kas turvatoolis sõitvad lapsed on mingit uut sorti lapsed, kes on harjunud sellega, et nad kuhugi silma alt ära pannakse või antakse neile mingit rohtu, mis nad tundideks rahulikult paigal istuma paneb?

  2. Need on jah uut sorti lapsed. Nad on sünnist saadik autos ainult turvahällis, -toolis, -vööga sõitnud. Nad teavad, et auto ei hakka enne sõitma, kui rihm kinni. Nad ei tea, et autos on üldse teoreetiliseltki võimalik ringi rahmeldada. Ongi päriselt ka nii.

  3. Ja pealegi, kui issi või emme ilusasti nende kõrval on ja nendega aeg-ajalt tegeleb, ei ole mingit kära ja probleemi ja nii edasi. Turvatool ja -häll ei ole ju mingi kinnine karp, mis välistab igasuguse suhtluse lapsega :P

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s