meil vanne antud leping sõlmitud

Eile nägin ma õudusunenägu sellest, kuidas ma läksin eksamile ja mul ei olnud kaasas HB=2 pliiatseid ja kustukummi. Öö otsa jooksin ringi ja püüdsin neid kusagilt hankida ja eksamiaeg muudkui jooksis… Hommikul magasin sisse ka kõigele krooniks.

Igatahes selle peale ma läksin täna ja ostsin endale KOLM pliiatsit varuks, et oleks kindel, et päriseksamiks on nad olemas. Kolm imeilusat kollase-punase-oranžitriibulist kolmekandilist harilikku pliiatsit. (Mulle tohutult meeldivad igasugused kirja- ja kontoritarbed.) Sekretäri juurest tõin endale kustukummi ka. Ma olen eksamiks valmis. Välja arvatud teadmiste poole pealt:P

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: