meil vanne antud leping sõlmitud

Eile nägin ma õudusunenägu sellest, kuidas ma läksin eksamile ja mul ei olnud kaasas HB=2 pliiatseid ja kustukummi. Öö otsa jooksin ringi ja püüdsin neid kusagilt hankida ja eksamiaeg muudkui jooksis… Hommikul magasin sisse ka kõigele krooniks. Igatahes selle peale ma läksin täna ja ostsin endale KOLM pliiatsit varuks, et oleks kindel, et päriseksamiks on … Loe edasi “meil vanne antud leping sõlmitud”

Eile nägin ma õudusunenägu sellest, kuidas ma läksin eksamile ja mul ei olnud kaasas HB=2 pliiatseid ja kustukummi. Öö otsa jooksin ringi ja püüdsin neid kusagilt hankida ja eksamiaeg muudkui jooksis… Hommikul magasin sisse ka kõigele krooniks.

Igatahes selle peale ma läksin täna ja ostsin endale KOLM pliiatsit varuks, et oleks kindel, et päriseksamiks on nad olemas. Kolm imeilusat kollase-punase-oranžitriibulist kolmekandilist harilikku pliiatsit. (Mulle tohutult meeldivad igasugused kirja- ja kontoritarbed.) Sekretäri juurest tõin endale kustukummi ka. Ma olen eksamiks valmis. Välja arvatud teadmiste poole pealt:P

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s