vihma sirged triibud peatavad mu pilgu

Ma tahaks tegelikult minna raamatukokku õppima. Mitte et mul sealt mingeid raamatuid vaja oleks, aga selle vaikse töise õhkkonna pärast, mis raamatukogudes tavaliselt ikka on. Nii palju rohkem saaks loetud ja tehtud – rohkem kui kodus ja töö juures igatahes.

Aga raamatukokku minemine on nii vaevaline. Mingid lugejapiletid (kus mu nlibi lugejapilet on? ja kas see mul üldse olemas on?), turvaväravad, nilbed turvamehed (teate seda keskraamatukogu kassinäoga turvameest, jah?), kaasasolevate asjade kontrollimine… kotti ei tohi kaasa võtta, kogu elamist peab kaenlas ringi vedama (mul ei ole ju taskuid)… no jääb ära! MIKS meil peavad nii nõmedad raamatukogud olema, ah?

Ma tean, et vihm teeb toredaid asju, aga ta ajab mind ikkagi veidi mossi täna.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: